2020-03-27

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Ügyfélszolgálatunk a veszélyhelyzetre tekintettel lehetővé teszi a parkolási engedélyek e-mailben történő igénylését.

Kérjük Önöket, hogy a kérelem formanyomtatványok hátoldalán felsorolt minden dokumentumot hiánytalanul szíveskedjenek kitölteni és szkennelve megküldeni az ugyfelszolgalat@obudaiparkolas.hu e-mail címre.

Az engedélyek kiadására csak abban az esetben van lehetőség, ha minden kérelmezési feltétel maradéktalanul teljesül és a költségtérítés illetve a kedvezménydíj megfizetésének igazolása is csatolásra kerül.

Kérjük a közlemény rovatban a gépkocsi rendszámának feltüntetését, mert a beazonosíthatatlan tételeket pénzügyi csoportunk visszautalja.

Ügyfélszolgálatunk továbbra is 9:00 és 15:00 óra között fogad ügyfeleket azokban az esetekben, amikor a személyes ügyintézés nem mellőzhető.

Amennyiben állandó, lakcímkártyára bejegyzett III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású vagy tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkezik, úgy kérjük szíveskedjenek online felületünket használni!
https://ugyfelablak.obudaiparkolas.hu/login

Pótdíjazási ügyek intézéséhez használja a potdij@obudaiparkolas.hu e-mail címet vagy küldje el panaszát postai úton 1035 Budapest, Vihar u. 17. szám alatti címünkre!

Call Centerünk továbbra is elérhető munkanapokon 8:00 és 18:00 között a +36 21 208 8002 számon.

Egyéb ügyekben az ugyfelszolgalat@obudaiparkolas.hu e-mail címen állunk rendelkezésükre.