2019-01-08

Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk a szerződött szolgáltatónál fennálló technikai hiba miatt nem tud fennakadás mentesen hívásokat fogadni és kezdeményezni. Erre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kérdéseik vonatkozásában tájékozódjanak honlapunkon a www.obudaiparkolas.hu oldalon, ahol teljes körűen informálódhatnak a parkolási engedély kiadásának feltételeiről, a hozzájárulások és kedvezmények díjáról, az online ügyintézés lehetőségéről, valamint letölthetik alkalmazott formanyomtatványainkat, melyek hátoldalán tételesen szerepel, hogy a személyes ügyintézés során milyen okmányok és dokumentumok bemutatása szükséges az ügyintézéshez.

A jegykiadó automatákkal kapcsolatos hibabejelentéseiket a callcenter@obudaiparkolas.hu címre legyenek kedvesek megküldeni. Minden esetben gondoskodjanak a várakozási díjfizetésről, hogy ne részesüljenek várakozási- és pótdíjfizetési felszólításban.

Amennyiben konkrét kérdést szeretnének feltenni, akkor pótdíj ügyekben a potdij@obudaiparkolas.hu, míg egyéb ügyekben az ugyfelszolgalat@obudaiparkolas.hu címen kereshetnek bennünket. Szíves együttműködésüket és megértésüket ezúton is köszönjük. Üdvözlettel:
Óbudai Parkolási Kft.