2021-11-12

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2022. évi parkolási engedélyek igénylésére november 15. hétfőtől már lehetőség van.

A kérelmek benyújthatóak Ügyfélszolgálatunkon, illetve postai úton.

A megfizetendő összegekről a Hozzájárulások és kedvezmények díjai alatt tájékozódhat.

Az Ügyfélszolgálaton lehetőség van készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is.

Az állandó III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású, vagy a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hiányában saját tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkező Ügyfeleink elektronikusan is benyújthatják kérelmüket az Ügyfélablakon keresztül is.

Erre a munkáltatótól kizárólagos használatba kapott úgynevezett „céges autó” esetén nincs lehetőség.

Előzetes időpontfoglalásra az Ügyfélablakon vagy az Óbudai Parkolási Kft. Call Centerén keresztül a +36 21 208 8002 számon van lehetőség.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kizárólag az Ügyfélszolgálatunkon és a honlapunkon elérhető formanyomtatványokon benyújtott kérelmeket áll módunkban elfogadni. A nyomtatványok hátoldalán található Tájékoztató tartalmazza a kérelmezéshez szükséges dokumentumok listáját.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2021. évre kiadott engedélyek a gyermekszállítási kedvezmény kivételével 2022. január 31-ig érvényesek.

Kérjük, gondoskodjanak időben jövő évi engedélyükről!

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021. december 23. csütörtök 17:00 órától 2022. január 3. hétfő 8:00 óráig a parkolás díjmentes, így Ügyfélszolgálatunk és Call Centerünk sem elérhető.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel az Ügyfélszolgálaton munkatársaink orrot és szájat eltakaró maszkot viselnek.

Kérjük, hogy saját és munkatársaink biztonsága érdekében használják a szenzoros kézfertőtlenítőt, viseljenek Önök is maszkot, valamint lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzenek ügyfélterünk zsúfoltságának elkerülése érdekében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!