2016-11-23

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2016. november 21-től egyedi kedvezmény iránti kérelmet kizárólag Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodájában (1033 Budapest, Harrer Pál utca 2.) lehet benyújtani a következő linken elérhető nyomtatványok kitöltésével, a szükséges okmányok és iratok benyújtásával, illetve a 2.540,- Ft összegű költségtérítési díj megfizetésével:

http://obuda.hu/ugyek/egyedi-parkolasi-kedvezmeny/

A kérelem benyújtására vonatkozó további tudnivalók érdekében kérjük, hogy az Önkormányzat Ügyfélszolgálatával szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot.

Amennyiben kérelmük pozitív elbírálásban részesül, úgy kérjük Önöket, hogy az eredeti engedély birtokában jelenjenek meg személyesen Társaságunk Ügyfélszolgálatán az engedély regisztrációja érdekében. A regisztráláshoz szükséges nyomtatványokat megtalálják Társaságunk honlapján, a “Nyomtatványok és ügyintézéshez szükséges dokumentumok” oldalon.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben más adóhatóságnál nyilvántartott gépjárműre vonatkozóan kaptak egyedi kedvezményt, úgy a regisztrációhoz szükséges bemutatniuk az illetékes adóhatóság igazolását a gépjárműadó megfizetéséről vagy az adómentességről (0-ás igazolás).