2023-11-14

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Megkezdődött a 2024. évi parkolási engedélyek kiadása.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. évi parkolási engedélyek érvényessége 2024. január 31. napján lejár.

Az állandó III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású vagy a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hiányában saját tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkező Ügyfeleink elektronikusan is benyújthatják kérelmüket az Ügyfélablakon keresztül https://ugyfelablak.obudaiparkolas.hu/login Erre a munkáltatótól kizárólagos használatba kapott úgynevezett „céges autó” esetén nincs lehetőség.

Kérjük, hogy elektronikus igénylés előtt olvassák el az online kérelmezésről szóló tájékoztatónkat! https://obudaiparkolas.hu/fontos-tudnivalok-az-online-kerelmezesrol/

 

A kérelmek benyújthatóak Ügyfélszolgálatunkon és postai úton is.

A megfizetendő összegekről a Hozzájárulások és kedvezmények díjai alatt tájékozódhatnak.

Az Ügyfélszolgálaton lehetőség van készpénzes és a bankkártyás fizetésre is.

 

Előzetes időpontfoglalásra rendelkezésükre áll az Ügyfélablak vagy a Call Center a +36 21 208 8002 helyi tarifával hívható számon.

 

Kérjük, hogy az Ügyfélszolgálatunkon és a honlapunkon elérhető formanyomtatványokon nyújtsák be kérelmeiket, ahol a nyomtatványok hátoldalán található Tájékoztató tartalmazza a kérelmezéshez szükséges dokumentumok listáját.https://obudaiparkolas.hu/parkolasi-engedelyek-igenylese/formanyomtatvanyok/

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Ügyfélszolgálatunk 2023. december 22. péntek 14:00 órától 2024. január 2. kedd 9:00 óráig zárva tart és Call Centerünk sem fogad hívásokat, ám ez az Ügyfélablak működését nem befolyásolja.