2022-11-17

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. évi parkolási engedélyek igénylésére november 21. hétfőtől már lehetőség van.

A kérelmek benyújthatóak Ügyfélszolgálatunkon és postai úton is.

A megfizetendő összegekről a Hozzájárulások és kedvezmények díjai alatt tájékozódhat.

Az Ügyfélszolgálaton lehetőség van készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is.

Az állandó III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású, vagy a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hiányában saját tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkező Ügyfeleink elektronikusan is benyújthatják kérelmüket az Ügyfélablakon keresztül https://ugyfelablak.obudaiparkolas.hu/login

Erre a munkáltatótól kizárólagos használatba kapott úgynevezett „céges autó” esetén nincs lehetőség.

Elektronikus igénylésnél a kérelem kitöltése során az adatokat a hivatalos okmányok tartalmával megegyező módon kell megadni. A személyes adatok tekintetében a személyi igazolvány, a lakcím adatokat illetően a lakcímkártya, a gépkocsi adataival kapcsolatban pedig a forgalmi engedély a mérvadó.

 

Előzetes időpontfoglalásra az Ügyfélablakon vagy a Call Centeren keresztül a +36 21 208 8002 helyi tarifával hívható számon van lehetőség.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kizárólag az Ügyfélszolgálatunkon és a honlapunkon elérhető formanyomtatványokon benyújtott kérelmeket áll módunkban elfogadni. A nyomtatványok hátoldalán található Tájékoztató tartalmazza a kérelmezéshez szükséges dokumentumok listáját. https://obudaiparkolas.hu/parkolasi-engedelyek-igenylese/formanyomtatvanyok/

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2022. évre kiadott engedélyek a gyermekszállítási kedvezmény kivételével 2023. január 31-ig érvényesek.

Kérjük, gondoskodjanak időben jövő évi engedélyükről!