2021-08-10

Tisztelt III. kerületi Lakosok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a 2021. szeptember 1. napján kezdődő tanévre már igényelhető a gyermekszállítási kedvezmény.

Amennyiben igénybe kívánják venni a gyermekszállítási kedvezmény biztosította díjmentes parkolás lehetőségét, úgy az új tanévre kiállított intézménylátogatási igazolás birtokában a szükséges nyomtatványok kitöltésével és a költségtérítési díj megfizetésével már lehetőség van a kérelmek benyújtására Ügyfélszolgálatunkon. Az új engedélyek 2022. augusztus 31-ig lesznek érvényesek.

Előzetes időpontfoglalás lehetséges honlapunkon https://ugyfelablak.obudaiparkolas.hu/login, valamint Call Centerünkön keresztül a 06 21 208 8002 helyi tarifával hívható számon.

A kérelmek benyújtásához kapcsolódó költségtérítési díj (regisztrációs díj) megfizetése készpénzben és bankkártyás fizetéssel is lehetséges Ügyfélszolgálatunk pénztárában.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az érvényben lévő kérelem formanyomtatványunk Várakozási övezet területére várakozási hozzájárulás vagy kedvezmény igénylése iránti kérelem (gyermekszállítási kedvezmény) hátoldalán a Tájékoztatóban információt találnak arra vonatkozóan is, hogy melyek a kérelemhez csatolandó dokumentumok, amelyek közül kivétel a gépjármű súlyadó igazolás, amelynek bemutatása már nem szükséges.

Várjuk Önöket Ügyfélszolgálatunkon!