2020-01-16

Tisztelt Ügyfeleink!

A 2019. évre kiadott várakozási hozzájárulások és kedvezmények 2020. január 31. napján lejárnak, a gyermekszállítási kedvezmények kivételével. Amennyiben érvényes parkolási engedély vagy annak hiányában várakozási díjfizetés nélkül parkolnak, akkor 2020. február 1-től pótdíj kerül kiszabásra. Kérjük, ennek figyelembevételével gondoskodjanak idejében a parkolási engedély kiváltásáról!

Az egyes kedvezmények változását, az ügyintézés lehetséges módjait, az engedélyek díjszabását és a kérelmezéshez szükséges információkat tartalmazó, korábban közzétett hírünket megtekinthetik ezen a linken.

Javasoljuk, hogy az állandó III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkező Ügyfeleink, használják a www.obudaiparkolas.hu honlapon elérhető Ügyfélablak rendszerét a kérelmezéshez. Ezzel elkerülhetik a sorban állást és a várakozást Társaságunk Ügyfélszolgálatán. Az online kérelmezés kapcsán teljes körű tájékoztatást az Ügyfélablakban elérhető Felhasználási és adatvédelmi tájékoztatóban találnak.

Kérdéseik esetén az ismert elérhetőségeink valamelyikén forduljanak hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Óbudai Parkolási Kft.